Overnatning

klitgaard camping windsurfing ferie kursus yoga SUP samsø aktiv ferie familie stay by stage samsø vand velvære aktiv ferie

Camping med komfort

Vi holder til på Klitgård Camping, Samsøs nordligste og største campingplads, hvor vi har vores eget område lige udenfor selve pladsen. Her er mange kvadratmeter, gamle frugttræer og levende hegn, en dejlig badestrand for enden af vejen og toilet & bad på campingpladsen.
Fra bakketoppen har vi udsigt over det meste af Samsø, med Mårup Vig mod øst og Sælvigbugten mod vest. 
Vi har 3 store samlingstelte, borde, bænke, køleskabe, grill og en fuldt udrustet køkkenvogn stående midt på pladsen - her samles vi til de fleste måltider og hygge om aftenen. 

Du kan medbringe telt eller campingvogn - der er masser af plads til begge dele. 
Har du ikke selv telt, kan du leje hos os. Vi råder over mange forskellige størrelser, også i fuld ståhøjde, ligesom du kan få en god luftmadras, vattæppe (til underlag) og et ekstra tæppe med.

Ankomst :  Søndag 4. juli senest kl. 15 til kaffe og velkomst
Afrejse:      Fredag 29. juli ved middagstid

 


 

Bed & Breakfast i Nordby

Er du slet ikke til camping, heller ikke i den mere luksuriøse udgave, kan du leje et værelse på hos Samsø By Stage i Nordby, kun 1,5 km gang fra campingpladsen - en hyggelig gå- eller cykeltur gennem Nordby og ad markvejen til Klitgård.
Her er værelser i flere størrelser og prisklasser. Samsø By Stage er renoveret i 2017 og fremstår nu med lyse, indbydende værelser og en hyggelig gårdhave.

Overnatning hos Samsø By Stage er IKKE en del af prisen for Vand og Velvære-ugen. 

Mere info

Camping med komfort

Vi holder til på Klitgård Camping, hvor vi har vores eget område med gamle frugttræer og levende hegn, en dejlig badestrand for enden af vejen og toilet & bad på campingpladsen.
Vi har 3 store samlingstelte med borde, bænke, køleskabe, grill og en fuldt udrustet køkkenvogn stående midt på pladsen og sørger for alt i forbindelse med måltiderne - her samles vi til de fleste måltider og hygge om aftenen. 
Du kan medbringe telt eller campingvogn - der er masser af plads til begge dele. 
Har du ikke selv telt, kan du leje hos os - også liggeunderlag, luftmadras o.lign.

 

Bed & Breakfast

Er du slet ikke til camping, kan du leje et værelse på hos Stay By Stage i Nordby, kun 1,5 km gang fra campingpladsen - en hyggelig gå- eller cykeltur gennem Nordby og ad markvejen til Klitgård.
Her er værelser i flere størrelser og prisklasser. Stay By Stage er renoveret i 2017 og fremstår nu med lyse, indbydende værelser og en hyggelig gårdhave.

Overnatning hos Stay By Stage er IKKE en del af prisen for Vand og Velvære-ugen.