Overnatning

klitgaard camping windsurfing ferie kursus yoga SUP samsø aktiv ferie familie stay by stage samsø vand velvære aktiv ferie

Camping med komfort

Vi holder til på Klitgård Camping, Samsøs nordligste og største campingplads, hvor vi har vores eget område lige udenfor selve pladsen. Her er mange kvadratmeter, gamle frugttræer og levende hegn, en dejlig badestrand for enden af vejen og toilet & bad på campingpladsen.
Fra bakketoppen har vi udsigt over det meste af Samsø, med Mårup Vig mod øst og Sælvigbugten mod vest. 
Vi har 3 store samlingstelte, borde, bænke, køleskabe, grill og en fuldt udrustet køkkenvogn stående midt på pladsen - her samles vi til de fleste måltider og hygge om aftenen. 

Du kan medbringe telt eller campingvogn - der er masser af plads til begge dele. 
Har du ikke selv telt, kan du leje hos os. Vi råder over mange forskellige størrelser, også bomuldstelte i fuld ståhøjde, ligesom du kan få en god luftmadras, vattæppe (til underlag) og et ekstra tæppe med.

Ankomst :  Søndag 28. juli 2024 senest kl. 13 til frokost og velkomst
Afrejse:      Fredag 2. august 2024 ved middagstid

 


 

Andre muligheder

Er du slet ikke til camping, heller ikke i den mere luksuriøse udgave, kan du leje en hytte på campingpladsen, eller et sommerhus/værelse på Samsø.

Klitgård Camping tilbyder overnatning i et par nye "cykelhytter" - små træhytter med en dobbeltseng (140 cm) og en lækker terrasse med bløde møbler. Cykelhytterne koster 600,- pr. overnatning og booking foregår ved at sende en mail til kontakt@klitgaardcamping.dk eller ringe på 42528305.

Ønsker du at leje værelse eller sommerhus?
Kun 1,5 km fra vores lejr ligger Nordby med flere udlejningsmuligheder, både de mere luksuriøse og mere prisvenlige. Check mulighederne hos
VisitSamsø.

Overnatning er IKKE inkluderet i prisen for Vand & Velvære. Du skal selv afholde udgifterne til enten campingplads, sommerhus eller værelse/hotel.

Camping med komfort

Vi holder til på Klitgård Camping, hvor vi har vores eget område med gamle frugttræer og levende hegn, en dejlig badestrand for enden af vejen og toilet & bad på campingpladsen.
Vi har 3 store samlingstelte med borde, bænke, køleskabe, grill og en fuldt udrustet køkkenvogn stående midt på pladsen og sørger for alt i forbindelse med måltiderne - her samles vi til de fleste måltider og hygge om aftenen. 
Du kan medbringe telt eller campingvogn - der er masser af plads til begge dele. 
Har du ikke selv telt, kan du leje hos os - også liggeunderlag, luftmadras o.lign.