Hvem er vi?

Vi har gennem mere end 20 år afholdt Surf Camp på Samsø med kurser i wind- og kitesurfing.
I 2018 supplerede vi den velkendte ferieform med Vand & Velvære, en alternativ friluftsferie med fokus på samvær, nærvær og at få krop og sind i balance.
Dét gør vi gerne igen - vi glæder os til at se jer til endnu en skøn sommer på Samsø!

helle ettrup børneyoga yinyoga christian winding mindfulness meditation tai-chi body sds henrik anker jensen windsurfing surf camp

Helle Ettrup

Helle er uddannet yogainstruktør (yin yoga, yoga for gravide og børneyoga), afspændingspædagog og har taget flere kurser i bl.a. japansk lifting og ansigtszoneterapi. Samtidig har hun en stor og alsidig viden om krop, sind og naturen omkring os, som hun vil dele ud af i ugens løb.

Christian Winding

Christian er uddannet body SDS-terapeut og mindfulness-instruktør, som han har arbejdet professionelt med i mange år. Han underviser også i meditation og tai-chi, som du kan opleve på Samsø under åben himmel. 

Henrik Anker Jensen

Henrik har sammen med Hanna haft kursusvirksomheden Surf.dk i mere end 20 år og arrangeret Surf Camp på Samsø med kite- og windsurfing hver sommer. Henrik er uddannet windsurfinginstruktør og vild med at lave mad på bål.

Hanna Jessen

Hanna står for logistik, kommunikation og det meste af alt det praktiske i vores lejr, ikke mindst maden. Er du vegetar eller allergisk overfor bestemte fødevarer, så sig til - vi er vant til at tage hensyn.

Olav Anker Jessen

Olav har været på Surf Camp på Samsø hver sommer, siden han var et år. Nu er han tilmed uddannet windsurfing- og SUP-instruktør og vil hjælpe jer igang på vandet. Savner du en at spille fodbold eller musik med, er han også god for det!

Lasse S. Olsen

Lasse er ligesom Olav uddannet windsurfing- og SUP-instruktør. Udover at undervise på vores Surf Camp i mange år har Lasse også undervist i Tyskland og Ålborg, hvor han er ved at uddanne sig til fysioterapeut. Lasse står også for vores cross fit-træning. 

Henrik A. Jensen

Ejer af Surf.dk - uddannet surfinstruktør og vild med at lave mad på bål

Hanna Jessen

Ansvarlig for mad, kommunikation og det meste af alt det praktiske i lejren

Helle Ettrup

Udd. yogainstruktør, afspændings-pædagog og ekspert i velvære og alt godt fra naturen

Christian Winding

Udd. Body SDS og mindfulness-instruktør - erfaren underviser i meditation

Olav A.Jessen

Udd. instruktør i windsurfing og SUP - 19 års erfaring på Surf Camp og god med både bold og guitar

Lasse S.Olsen

Udd. windsurfing- og SUP-instruktør, personlig træner og kommende fysioterapeut