Hvem er vi?

Vi har gennem snart 25 år afholdt Surf Camp på Samsø med kurser i wind- og kitesurfing.
I 2018 supplerede vi vores velkendte ferieform med Vand & Velvære, en alternativ friluftsferie med fokus på samvær, nærvær, udendørs aktiviteter og at få krop og sind i balance.
Det blev endnu en yndlingsferie, som vi glæder os til hele året igennem!

 

helle ettrup børneyoga yinyoga christian winding mindfulness meditation tai-chi body sds henrik anker jensen windsurfing surf camp

Helle Ettrup

Helle er uddannet yogainstruktør (yin yoga, yoga for gravide og børneyoga), afspændingspædagog og har taget flere kurser i bl.a. japansk lifting og ansigtszoneterapi. Samtidig har hun en stor og alsidig viden om krop, sind og naturen omkring os, som hun vil dele ud af i ugens løb.

Christian Winding

Christian er uddannet body SDS-terapeut og mindfulness-instruktør, som han har arbejdet professionelt med i mange år. Han underviser også i meditation og snorkeldyk/vejrtrækning, som du kan opleve på Samsø under åben himmel. 

Henrik Anker Jensen

Henrik har sammen med Hanna haft kursusvirksomheden Surf.dk i mere end 20 år og arrangeret Surf Camp på Samsø med kite- og windsurfing hver sommer. Henrik er uddannet windsurfinginstruktør og vild med at lave mad på bål.

Hanna Jessen

Hanna står for logistik, kommunikation og det meste af alt det praktiske i vores lejr, ikke mindst maden. Er du vegetar eller allergisk overfor bestemte fødevarer, så sig til - vi er vant til at tage hensyn.

Olav Anker Jessen

Olav har været på Surf Camp på Samsø hver sommer, siden han var et år. Nu er han tilmed uddannet windsurfing- og SUP-instruktør og vil hjælpe jer igang på vandet. 

Lasse S. Olsen

Lasse er ligesom Olav uddannet windsurfing- og SUP-instruktør og snart færdig som fysioterapeut. Lasse står også for vores cross fit-/cirkeltræning. 

Henrik A. Jensen

Ejer af Surf.dk - uddannet surfinstruktør og vild med at lave mad på bål

Hanna Jessen

Ansvarlig for mad, kommunikation og det meste af alt det praktiske i lejren

Helle Ettrup

Udd. yogainstruktør, afspændings-pædagog og ekspert i velvære og alt godt fra naturen

Christian Winding

Udd. Body SDS og mindfulness-instruktør - erfaren underviser i meditation

Olav A.Jessen

Udd. instruktør i windsurfing og SUP - 19 års erfaring på Surf Camp og god med både bold og guitar

Lasse S.Olsen

Udd. windsurfing- og SUP-instruktør, personlig træner og kommende fysioterapeut

Charlotte Winding

Udd. idrætslærer og erfaren astanga-yogist - tilbyder morgenyoga på stranden

Rikke Dandanell

Udd. idrætslærer og SUP-instruktør - får dig godt igang på boardet

Jacob S. Olsen

Udd. windsurf-, kajak- og SUP-instruktør med mange års erfaring

Charlotte Winding

Charlotte er uddannet idrætslærer og har dyrket astanga yoga i mange år. Sammen med Helle vil hun tilbyde morgenyoga på stranden for både begyndere og mere erfarne morgenfriske gæster. 

Rikke Dandanell

Rikke er uddannet idrætslærer og SUP-instruktør - sammen med "drengene" vil hun stå for undervisningen på vand og boards.

Jacob S. Olsen

Jacob er uddannet windsurfing-, SUP- og kajakinstruktør og har været med på vores Surf Camp siden teenageårene. Sommeren 2020 er han igen på den sydlige halvkugle af Jorden - vi glæder os til gensyn i 2021!