Hvem er vi?

Henrik og Hanna har siden 1997 afholdt Surf Camp på Samsø med kurser i wind- og kitesurfing.
I 2018 supplerede vi vores velkendte ferieform med Vand & Velvære, en alternativ frilufts- og familieferie med større fokus på samvær, nærvær, udendørs aktiviteter og at få krop og sind i balance.
Det blev endnu en yndlingsferie, som vi glæder os til hele året igennem!

 

henrik anker jensen windsurfing surf camp olav anker jessen windsurfing sup instruktør bedste surf camp samsø helgoland surfers

Henrik Anker Jensen

Henrik startede med at windsurfe for mere end 30 år siden - han begyndte at undervise i sin fritid og supplerede med en instruktøruddannelse, inden han startede sit eget firma med surfkurser, Surf Camp, snowboardkurser m.m.m. Han er ansvarlig for organiseringen af undervisningen og udstyret på Surf Camp.

Hanna Jessen

Hanna står for logistik, kommunikation og det meste af alt det praktiske vedr. mad og overnatning i vores lejr. Er du vegetar eller allergisk overfor bestemte fødevarer, så sig til - vi er vant til at tage hensyn.

Olav Anker Jessen

Olav har været på Surf Camp på Samsø hver sommer, siden han var et år. Nu er han tilmed uddannet windsurfing- og SUP-instruktør med mange års erfaring og stort overblik til at hjælpe jer godt igang på vandet. 

Christian Winding

Christian har arbejdet professionelt som body SDS-terapeut og mindfulness-instruktør i mange år. Han underviser også i meditation og snorkeldyk/vejrtrækning, som du kan opleve på Samsø under åben himmel. 
Læs mere om Christian på
www.christianwinding.dk

Charlotte E. Winding

Charlotte er uddannet idrætslærer og har dyrket astanga yoga i mange år. Hver morgen tilbyder hun yoga i det fri for både begyndere og mere erfarne morgenfriske gæster.

Rasmus Dahl

Rasmus har tidligere været instruktør på Rhodos, hvor han har arbejdet med alle niveauer indenfor windsurfing, fra begynder til meget øvede. Foruden dette sejler han med i DM under DBO,  er maskinmester i Svendborg og sejler i Nyborg Surfklub. For 3 år siden deltog han første gang på Surf Camp - og dét er vi rigtig glade for!

Henrik A. Jensen

Henrik startede med at windsurfe for mere end 30 år siden - han begyndte at undervise i sin fritid og supplerede med en instruktøruddannelse, inden hanstartede sit eget firma med surfkurser, Surf Camp, snowboardkurser m.m.m.

Hanna Jessen

Hanna står for logistik, kommunikation og det meste af alt det praktiske i vores lejr, ikke mindst maden. Er du vegetar eller allergisk overfor bestemte fødevarer, så sig til - vi er vant til at tage hensyn.

Olav A.Jessen

Olav har været på Surf Camp på Samsø hver sommer, siden han var et år. Nu er han tilmed uddannet windsurfing- og SUP-instruktør og vil hjælpe jer igang på vandet. 

Christian Winding

Christian har arbejdet professionelt som body SDS-terapeut og mindfulness-instruktør i mange år. Han underviser også i meditation og snorkeldyk/vejrtrækning, som du kan opleve på Samsø under åben himmel. 
Læs mere om Christian på www.christianwinding.dk

Lasse S.Olsen

Udd. windsurfing- og SUP-instruktør, personlig træner og fysioterapeut

Charlotte Winding

Udd. idrætslærer og erfaren astanga-yogist - tilbyder morgenyoga på stranden

Rikke Dandanell

Rikke er uddannet idrætslærer og SUP-instruktør - sammen med "drengene" vil hun stå for undervisningen på vand og boards.

Rasmus Dahl Jakobsen

Rasmus har tidligere været instruktør på Rhodos, hvor han har arbejdet med alle niveauer indenfor windsurfing, fra begynder til meget øvede. Foruden dette sejler han med i DM under DBO,  læser til maskinmester i Svendborg og sejler i Nyborg Surfklub.

Tine Meyer Knudsen

Udd. lærer med et stort hjerte for leg og fysisk aktivitet - Tine står for børneaktiviteterne og assisterer ved surf.